dimecres, 26 d’agost del 2015

Resum final

Em sap greu que no he tornat a escriure, han sigut tres dies molt intensos, el viatge a pokhara va fer que tingués molt menys temps del que esperava tenir per empaquetar i dir adéu a tothom. Tenia moltes coses per fer, la majoria vaig poder fer-les però algunes es van quedar sense ser realitzades. Algunes d'elles em van saber greu, però ara ja no s'hi pot fer res.

Faig una mica de resum del que vaig fer els últims dies:

Vam tornar de pokhara després d'haver-hi estat dues nits. Era dia de vaga i les carreteres estaven tallades, ens va haver d'escortar la policia, el viatge que havia de ser de 8 hores va ser de 10... Això ens va fer arribar més tard i cansats del compte, inutilitzant la tarda.
Jo i la Tomeika vam fer una volta per Chuchchepati per comprar quatre cosetes per regalar i vam anar amb tota la resta de voluntàris a sopar a Thamel.
No vam sortir fins gaire tard, el just per passar-s'ho bé i esgotar les energies que ens quedaven.

El següent dia vam anar al projecte. Va ser l'últim dia que vaig anar-hi, em vaig despedir dels avis. Vaig estar molt content de poder "parlar" amb ells, 5 setmanes anant-hi cada dia crea llaços, ells m'aporten moltes coses i jo els ajudo a passar l'estona. No a tots vaig poder fer-los entendre que marxava i no tornaria més, però a alguns si. Això em va alegrar, si més no tots van somriure un cop més i per última vegada gràcies a mi. Espero tornar a veure a alguns d'ells, però si vull que això passi m'haig d'espavilar perquè el temps corre en contra meu.

A la tarda vam anar a l'orfenat, allà també em vaig despedir de tots, em van fer uns papers i els van signar, va ser un moment trist, perquè tot hi haver-hi estat menys temps (4 setmanes) és molt fàcil agafar confiança a gent que t'obre les portes de casa cada dia i comparteix amb tu 3 hores en les quals aprens i et diverteixes.
Les trobaré a faltar. Molt.
A la nit vam tornar a sortir a sopar, el menjar del campament provoca aquesta reacció, a la que pots surts a menjar. Els preus dels restaurants també col·laboren, poden sopar en un restaurant bo per 500 Rn (menys de 5€)...

L'últim dia va ser empaquetar tot i despedir-me dels voluntàris i staff, alguns d'ells no els hi vaig poder dir adéu de la millor manera, però el temps que hem passat junts no ens el treurà ningú, i el temps que hem passat junts amb tots ells ha sigut molt intens i ha valgut molt la pena, indiferentment de si n'em passat més o menys.

Ara ja sóc a casa, després d'un viatge de 20 hores i sense dormir durant unes 27.
Tot segueix igual, però ja no ho veig tot igual. Res ha canviat gaire, però no tot té el mateix valor que abans.

Estic preparant una petita reflexió, que ve a ser una mica de resum de la meva experiència al Nepal. No sé si trigaré gaire o no, però quan la tingui llesta la penjaré.

Gràcies a tots per llegir de tant en tant, si m'heu llegit cada dia demano perdó per haver fallat algun i dono les gràcies per la "fidelitat".

Si algú té alguna pregunta que me la fagi sense problemes, no sóc un expert ni molt menys però des de la petita experiència que m'ha donat aquest viatge intentaré ajudar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada